Jobba hos oss
Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för förpackningsindustrin eller bryggeribranschen och vill vara med på en spännande resa i ett snabbt växande företag? Då har vi jobbet för dig!

Ditt jobb består i att vara operatör för en av våra mobila tappningsmaskiner som utgår från Göteborg, Helsingborg, Stockholm, och Umeå . Vi söker dig som är händig och handelskraftig med kunskap om maskiner. Arbetet görs oftast i arbetspar men även enskilt. I perioder kan jobbet innebära en del resande med övernattning på annan ort.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att:
Transportera tappningsutrustning och installera den hos kund.
Planera och genomföra tappning och kontrollera och säkerställa att rätt kvalité uppnås
Ständigt sträva efter att uppnå uppsatta mål och förbättra arbetsprocessen.

Krav

Vi söker dig som är minst 25 år och har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser även att du har B-körkort, då resor till kunder sker dagligen. Du är kvalitetsmedveten, drivande, noggrann och har förmåga att identifiera, analysera och praktiskt lösa problem. Vidare har du en vilja att utveckla och utvecklas. Du är en lagspelare som trivs att arbeta med olika medarbetare inom företaget, och att växla mellan olika arbetsuppgifter. Förutom lämplig kunskap och erfarenhet lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande är om du har erfarenhet från Förpackningsindustrin gärna med en koppling till bryggerier eller dryckesindustri. Du har en stor förståelse för att självständigt driva ditt arbete framåt men du är även noggrant lagd och har enkelt att ta instruktioner och är en duktig lyssnare. Du har lätt att jobba i team med personer under ibland stressiga situationer med arbetstider som ofta kan bli långa. Som person är du även målmedveten.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med provanställning.

Kontakt

Vid ansökan eller frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Tor Troéng på tor.troeng@can-man.se alternativt 070 6295272. Rekrytering sker löpande.

Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot din ansökan!